Een leven lang fit bij Journey Gym

door | 5 nov, 2020

Sporten en bewegen helpen je om fit en gezond te blijven en je immuunsysteem op peil te houden en te verbeteren. In een tijd als deze belangrijker dan ooit! Maar wat als je een druk bestaan hebt en niet op gezette tijden naar de sportschool kunt? Of als sporten in een sportschool überhaupt niet je ding is, maar je wel aan je gezondheid wilt werken? Meld je dan aan bij Journey gym!

Journey Gym: eerste stap naar een gezonder leven
Journey Gym is een hagelnieuwe sportlocatie in hartje Arnhem, gevestigd in het voormalige V&D-pand dat is omgetoverd tot het state of the art kantoorgebouw Journey Offices & Spaces. Bij Journey Gym kun je op afspraak terecht voor een-op-een, een-op-twee (duo) en een-op-zeven (small-group) training in een fitnessruimte voorzien van de nieuwste apparaten en materialen onder begeleiding van Jamie de Batz, personal trainer – maar inmiddels veel meer dan dat.

Een fitter lijf voor het leven bij Journey Gym
Wil je binnen een x-periode een strakker lijf of een aantal kilo’s afvallen? Dat kan bij Journey Gym. Jamie: “Resultaten op de korte termijn zijn echter niet mijn voornaamste doel. Kom je trainen bij Journey Gym, dan heb je de eerste stap gezet naar een fitter lijf voor het leven. Geen snelle fix, maar een plan voor de toekomst.”

Training in combinatie met voeding
Wil jij je ook richten op je algehele gezondheid en ben je bereid daarvoor bepaalde keuzes te maken of juist te laten? Dan kun je een afspraak maken bij Jamie voor Personal Training. Sport je liever in groepsverband? Dan kun je je ook aanmelden voor de Small Group Training. Jamie: “Ik laat je zien hoe je met de juiste sporttechnieken, in combinatie met goede voeding en nog betere gewoontes, lekker in je vel komt te zitten en energie hebt voor tien!”

Journey Gym: meer dan training op maat
Kies je voor Journey Gym, dan kies je voor meer dan alleen training op maat in een ondernemersomgeving. Naast persoonlijke aandacht en begeleiding krijg je ook gratis toegang tot vijf online programma’s over het optimaliseren van je levensstijl, verschillende trainingsschema’s, tutorials waarin oefeningen worden uitgelegd, een voedingschema en een receptenboek, allen gemaakt door Jamie.

Pijnvrij sporten bij Journey Gym
Heb je last van een blessure? Laat die je vooral niet tegenhouden om bij Journey Gym over de drempel te stappen. “Als neurofaciaal therapeut ben ik gespecialiseerd in pijn- en blessurebehandeling. Bij je intake bespreken we naast je doelen ook eventuele blessures of fysieke pijnklachten. Op verzoek kan ik kleine blessures tijdens de training behandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om hier apart bij mij een afspraak voor te maken.” Heb je rugklachten en kom je trainen bij Journey Gym, dan krijg je bovendien gratis toegang tot het e-book over rugpijn- en behandeling van Jamie.

Schrijf je nu in!
Wil jij ook een start maken met een gezond en fit leven? Meld je dan nu aan bij Journey Gym voor een gratis Personal Training t.w.v. 75 euro, dan gaan we samen kijken wat we kunnen bereiken!

Binnen 7 dagen meer energie en minder gewicht

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!