Journey gym team

Jamie de Batz

De naam Journey betekent reis. Mijn reis is al jaren bezig en ik heb nog steeds geen eindbestemming. Een eigen plek hebben en van daaruit mensen helpen en begeleiden is een droom die uitkomt maar ik wil nòg beter worden en doorgroeien! Die passie zit heel diep.

Hoe fit en energiek ik was in mijn jonge jaren hoe moeilijker ik op gewicht bleef toen ik ouder werd. Sporten en fitnessen hoorde bij mijn leven maar er zat geen vast ritme in en ik wist al helemaal niet wat je moest eten om je lichaam in vorm te houden. Ik merkte dat ik toch pijntjes kreeg in mijn lichaam. Ook kwam ik ruim 10 kilo aan omdat ik een zittend beroep had.

Op een gegeven moment ben ik kritisch gaan kijken naar mijn gezondheid. Het roer moest om!

Mijn reis was al begonnen maar vanaf dat moment werd het echt serieus. Mijn zoektocht naar een gezonde levensstijl begon. Ik kwam verschillende dieëten tegen op internet. Ik heb er verschillende geprobeerd, even werkte het maar ik viel snel weer terug in mijn oude (voedings) gewoonten. Er was helaas niets wat echt goed voelde. Ik zocht iets wat ik voor langere tijd kon toepassen en wat goed is voor mijn gezondheid. Geen crash dieeten.

Ik begon meer en intensiever te sporten, zo’n 5 x per week deed ik crossfit en at ik minder koolhydraten en snelle suikers en meer (rauwe) groenten. Dit werkte op korte termijn heel goed. Ik verloor ruim 10 kilo in 2 maanden en bouwde spiermassa op. Ik was erg blij met mijn resultaat. Na een tijd merkte ik dat mijn energieniveau weer omlaag ging en ik kreeg weer pijntjes. Tevens bleef ik last van mijn darmen houden, vaak een opgeblazen gevoel en last van winderigheid. Dit ga ik niet mijn hele leven vol houden, dacht ik toen. Ik moest weer op zoek naar iets anders. Ik wilde meer balans.

Ik begon steeds meer kennis te vergaren door work-shops te volgen en kreeg steeds meer vragen. Door mijn lichaamstransformatie kreeg ik steeds meer opmerkingen en interesse van mensen hoe ik dit had gedaan.

Op een gegeven moment nam ik de stap om de opleiding van Overload Worldwide te volgen. Deze modulair opgebouwde opleiding was perfect voor mij omdat ik me wilde onderscheiden als professional op het gebied van fysieke training, voeding en revalidatie. Na deze opleiding wist ik het zeker, mijn passie is andere mensen helpen om een gezonde levensstijl aan te leren! Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om goede informatie (op internet) te vinden en het daarna nog goed te kunnen toepassen.

Ik ben blijven studeren en daar ben ik nog steeds niet mee gestopt. Er is altijd weer nieuwe kennis beschikbaar om te leren en toe te passen. Na jaren te hebben gestudeerd en zoveel verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben, heb ik nu een balans gevonden wat voor mij heel goed werkt. Mijn energie is hoog, geen darmklachten meer en helemaal pijnvrij. Ik ga nog steeds lekker uiteten en kan daar zonder schuldgevoel onwijs van genieten! Wil jij hulp met jouw Journey naar een gezonde levensstijl? Ik leer je alle tools om fit te blijven voor het leven!

Opleidingen en cursussen:

– Overload Worldwide:

  • Top A
  • Top B
  • Release
  • Rehab
  • Activation
  • PHP
  • Master Kettlebell Instructor

– Crossfit level 1

– Physis Academy:

  • 6-domeinen cursus
  • Physis specialist

 

Nina Swens

Ik ben Nina Swens en inmiddels alweer bijna 28 jaar oud. Als kind was ik altijd wat kilo’tjes te zwaar en kon ik niet van al het lekkere eten (vooral zoetigheid) afblijven. Toen ik 10 jaar was, begon ik met fanatiek kickboksen. Ik begon al snel met wedstrijden in de jeugd-klasse. Voor de wedstrijden moest ik een bepaald gewicht hebben in verband met gewichtsklassen. Dit was altijd een enorme strijd. Ik zat in zwaardere klassen waar bijna geen vrouwen in vochten. Ik heb van alles geprobeerd, van kcal tellen tot aan heel veel zero kcal/light producten waarvan ik dacht dat dit echt DE uitvinding was. Helaas bleek dit ook niet alles te zijn omdat ook een teveel van deze producten negatieve effecten kent. Ik werd obsessief met voeding en training, het was alles of juist helemaal niets. Door alleen maar te kickboksen had ik ook altijd veel blessures.

Een aantal jaar geleden begon ik met krachttraining. Die liefde en passie groeide enorm snel omdat krachttraining meetbaar en resultaatgericht is. Hierdoor besloot ik na 15 jaar om te stoppen met kickboksen. Ook in krachttraining heb ik de strijd aan moeten gaan met ‘balans’ omdat ik al snel te veel trainde waardoor ik meerdere keren overtraind ben geweest en de combinatie met gezonde voeding een zoektocht bleef. Ik ontdekte ook dat krachttraining eigenlijk de ‘missing link’ was om een transfer te kunnen maken naar kickboksen en andere specifieke sporten. Dit had mij wellicht een hoop blessures bespaard kunnen blijven. Ik merkte al snel dat ik door krachttraining juist minder last kreeg van pijntjes en meer kracht en energie kreeg!

In september 2022 startte ik met de opleiding Entire Program bij de Overload Worldwide. In deze opleiding leer je oa. de basics van krachttraining, specifieke krachttraining , blessurebehandelingen en blessurepreventie en alles over voeding/hormonen. Deze opleiding volgde ik naast mijn werk als politieagent omdat ik al een paar jaar zoekende was binnen de politie waar nou echt mijn hart lag. Al heel snel vielen bij mij de laatste ‘puzzelstukjes’ op zijn plek tijdens de opleiding en merkte ik dat ik mijn kennis, ervaring en passie wilde gebruiken om mensen te coachen op oa. het gebied van training en voeding. Om die reden besloot ik het roer om te gooien, ontslag te nemen en te starten als personal trainer!

Jaime Merino

Mijn naam is Jaime, 25 jaar jong en Personal trainer bij Journey gym. Ik ben een echt mensen mens en vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen!
Velen van jullie zullen mij ongetwijfeld al wel eens bij Journey gym hebben gezien. Eerder gaf ik Personal training als bijverdiensten naast mijn beroep in loondienst. Nu heb ik besloten het roer om te gooien en volledig als Personal trainer en groepsles instructeur aan de slag te gaan. Het is mijn grote passie om mensen naar een gezondere leefstijl te brengen. Personal training en groepstrainingen gebruik ik daarbij als middel. Dus mocht jij een stap in de goede richting willen zetten en hou jij ook van gezelligheid tijdens de training maar kan je daarentegen ook flink doorpakken?! Dan ben je bij mij aan het goede adres!
Kom gerust eens langs voor een bak koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbod

Personal Training

Alles draait om jouw eindbestemming!

Snelste resultaat
Train wanneer jij wilt
Alles is op jou afgesteld
Complete transformaties

Duo Training

Samen de top bereiken!

Elkaars stok achter de deur
Bereik fysieke hoogtepunten
Een moment samen
Coaching op levensstijl

Small group

Samen met anderen

Individuele doelen
Gezellig met anderen
Op een leuke manier fit worden
Op elk niveau beginnen

Bedrijfstraining

Het beste bedrijfsuitje!

Werken aan je fitheid
Gezellig met collega's
Verlaagt ziekteverzuim
Voor iedereen toepasbaar

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!