Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke Re-Creation Journey?

Via onderstaand formulier komen wij in contact.
Your Re-Creations starts here!

Praktische informatie

In het voormalige pand van de V&D in Arnhem is Journey Offices gevestigd. Na een flinke verbouwing is er ruimte gecreëerd waar grote en kleine bedrijven werkzaam zijn. In een huiselijke sfeer kunnen verschillende ondernemers elkaar ontmoeten. Journey Gym prijkt als centraal middelpunt vanwege de prachtige fitnessruimte voorzien van de nieuwste apparatuur en materialen. Wij streven ervoor alle werkende mensen binnen en buiten Journey Offices te kunnen ondersteunen om fit en gezond te blijven. Iedereen is welkom!

Parkeren:

Als je met de auto wilt komen is dat geen probleem. Je kunt in de Musis parkeergarage parkeren. Op parkeerdek 5 is de rechtstreekse ingang naar Journey Gym. Parkeer daar de auto en volg het bord van Journey Offices/Gym. Bij de ingang zie je een grote 2 op de deur staan. Daar kun je aanbellen en als je vervolgens het pand binnenloopt zie je gelijk aan de linkerkant de fitnessruimte. De openingstijden van de parkeergarage zijn van 06:00 tot 00:30 en uitrijden kan 24 uur per dag. Bij de Personal Trainingen 1 op 1 en 1 op 2 is het parkeren gratis. Deze informatie ontvang je van ons.

Tijdens kantooruren is de mogeljik er ook om via de hoofdingang naar binnen te komen. Onze receptie zal je dan opvangen en doorsturen naar onze gym.

Kom je met de fiets of scooter? Dan kan je die in onze bewaakte fietsenstalling zetten onder het pand. Deze fietsenstalling ligt aan de Johnny van Doornplein. De openingstijden zijn op werkdagen: van 08:00 tot 19:00 en donderdag tot 22:00 en in het weekend van 08:00 tot 18:00.

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!