JOURNEY GYM

Masterclasses

Masterclasses

Introductie 6 domeinen

Elke maand is er een MasterClass over 1 van de 6 domeinen. Elke maand is een ander domein aan de beurt. Je leert hoe je heel veel onbegrepen klachten kunt verbeteren met de 6 domeinen. Je leert ook dat de 6 domeinen invloed hebben om alle lichamelijke klachten. Zelfs chronische klachten.

Denk dan aan:

  • Blessures
  • Pijnklachten
  • Slaap problemen
  • Darm klachten
  • Chronische vermoeidheid
  • Reuma
  • Ziekte van Crohn
  • Prikkelbaar darm syndroom
  • enzo..

Wil je meer informatie en uitleg over het 6 domeinen model? Lees dan hier de blog.

Masterclass

Het Immuunsysteem

De afgelopen jaren is de aandacht voor het immuunsysteem aanzienlijk gestegen. Zowel in de wetenschap, topsport en de zorg. Dit is geen toeval. Het immuunsysteem is absoluut de grootste speler in onze vitaliteit. Het is het domein wat bepaalt of we ons gelukkig voelen, chronische ziektes krijgen, herstellen van blessures etc..

In deze Masterclass leer je wat het immuunsysteem is, hoe je klachten kunt herkennen en hoe je ze kunt oplossen.

Kan je nog wachten op de MasterClass? Lees dan de blogs over het immuunsysteem om alvast meer informatie en uitleg te krijgen.

Prijs: € 49,95

Masterclass

Voeding

Over het domein voeding is altijd de meeste discussie. Niet alleen omdat iedereen er wat van af weet, maar ook omdat je het op meerdere manieren ‘goed’ kunt doen. Al die discussie en onduidelijkheden heeft er toe geleidt dat veel mensen behoorlijk klaar zijn met ‘dieten’ en gezond eten.

Dat neemt niet weg dat er heel veel mensen met klachten rondlopen die ze niet kunnen verklaren. Deze klachten komen vaak door een combinatie van het immuunsysteem en voeding. In deze MasterClass nemen we de belangrijkste benadering van voeding t.a.v. het immuunsysteem door.

Kan je niet wachten tot de MasterClass? Lees dan hier de blog over voeding om alvast meer informatie en uitleg te krijgen.

Prijs: € 49,95

Masterclass

Bewegen

Dat sporten en bewegen belangrijk is, weet iedereen. Je hebt door te bewegen bijvoorbeeld invloed op spiermassa, conditie, afvallen etc. Toch zijn er een hoop effecten binnen het domein bewegen die te weinig aan het licht worden gebracht en toch veel impact hebben op de vitaliteit.

In deze Masteclass bespreken we zaken die van belang zijn buiten het daadwerkelijke trainen om.

Kan je niet wachten op de Masterclass? Lees dan hier de blog over bewegen om alvast meer informatie en uitleg over dit domein te leren.

Prijs: € 49,95

Masterclass

Ademhaling

Het domein ademhaling wordt in de praktijk al veel gebruikt, maar zelden volledig begrepen. Er zijn veel connecties te maken met andere domeinen wat een goed overzicht lastig maakt. Hoe meer connecties je kunt leggen, hoe meer patronen je gaat herkennen.

Je leert de theorie en de praktische oplossingen voor veel onbegrepen klachten.

Kan je niet wachten op de Masterclass? Lees dan hier de blog over ademhaling om alvast meer informatie en uitleg over dit domein te leren.

Prijs: € 49,95

Masterclass

Slaap

Er is geen enkel proces in ons lichaam wat zonder slaap kan. Slaap is het belangrijkste proces met betrekking tot herstel. Onderschat dit niet! In deze MasterClass leer je wat een goede slaapkwaliteit is en hoe je dit het beste kunt bereiken. Daarnaast leer over de verschillende slaap ritmes en welke rol het heeft bij lichamelijke klachten.

Kan je niet wachten op de Masterclass? Lees dan hier de blog over slaap om alvast meer informatie en uitleg over dit domein te leren.

Prijs: € 49,95

Masterclass

Stress

Elk domein is het 6 domeinen model bekrachtigt het menselijk lichaam positief. Het domein stress lijkt dit niet te kunnen, stress heeft zoveel negatieve effecten. Hier gaan veel mensen de mist mee in. In deze Masterclass leer je waarom ook dit domein een positieve is. Misschien wel de meest positieve!

Kan je niet wachten op de Masterclass? Lees dan hier de blog over stress om alvast meer informatie en uitleg over dit domein te leren.

Prijs: € 49,95

Ons aanbod

Personal Training

Alles draait om jouw eindbestemming!

Snelste resultaat
Train wanneer jij wilt
Alles is op jou afgesteld
Complete transformaties

Duo Training

Samen de top bereiken!

Elkaars stok achter de deur
Bereik fysieke hoogtepunten
Een moment samen
Coaching op levensstijl

Bedrijfstraining

Het beste bedrijfsuitje!

Individuele doelen
Gezellig met collega's
Pijnvrij bewegen
Op elk niveau beginnen

Begin jouw journey nu

Boek jouw gratis intake

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!