Journey Gym personal group

Schrijf je hier in

Dit is de inschrijfmodule van Journey Gym voor de personal small group trainingen.

Schrijg je hier in voor 1 of meerdere lessen. Als je er niet uit komt bel gerust onderstaand telefoonnummer.

Tel nr: 0621232408 

 

 

Ons aanbod
Personal training 1 op 1

Personal training 1 op 1 is natuurlijk de best mogelijke vorm van training. Alles is op jou afgesteld en continu is er een gecertificeerde trainer bij jou. De gehele training draait om jou! Op deze manier haal je het snelst resultaat en bereik je doelen waarvan je zelf nooit had gedacht dat je het kon.

 

Personal training 1 op 2

Personal training 1 op 2 is samen met je vriend of vriendin trainen. Je krijgt beide een persoonlijk advies en trainingsschema. Hoe leuk is het om individueel aan je doel te werken maar wel samen te trainen. Veel oefeningen doe je samen. Je bent elkaars stok achter de deur en jullie worden allebei super fit!

Personal training 1 op 7

Personal training 1 op 7 is personal training in kleine groepen van maximaal 7 mensen. De reden dat het personal training heet is omdat je zelf individueel traint. Je krijg je eigen trainingsschema. Omdat je zelfstandig traint heeft de trainer meer tijd om op je techniek te letten en je persoonlijk advies te geven over voeding, levensstijl, pijnklachten en andere fysieke veranderingen.

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Bedrijfstraining Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!