Small Group Training Arnhem

Weer fit worden | Gezellig met anderen

Individuele doelenOp elk niveau starten

Ready to Re-create yourself?

Het begint allemaal met een droom, een wens, een nieuwe horizon. Meer energie, meer rust in je hoofd, meer variatie in je voedingspatroon, meer aandacht voor jezelf en het liefst dat maatje minder…

Journey Gym by Jamie is de sportschool waar je al even naar op zoek bent geweest. In onze Re-Creation Journey nemen wij je mee op reis naar ongekende horizonnen, maak je kennis met onze metamorfose methode en garanderen wij dat je méér dan je wens of droom zult creëren.

Dit doen wij samen. Op jouw tempo en in jouw tijd. De top van een berg bereik je ook niet alleen, laat staan in één dag. Door Small Group Training verlies je nooit jouw wens of droom uit het oog. Wij reizen namelijk met je mee. Zijn je mentale steun en fysieke toeverlaat in een periode waarin, sporten, ontspannen en rust belangrijker zijn dan ooit. Jouw Re-Creation van je bewogen leven, daar willen wij alles voor geven!

Ben je nog niet overtuigd?
Wij willen graag dat jij bij ons een plezierige Re-Creation Journey beleeft. Na een ‘try-me-out-les’ by Jamie weet je wat goed voor je is.

Your Re-creation starts here

Jouw Re-Creation Journey doe je maar een keer goed.
Dat verdient de beste service. Journey Gym by Jamie is een ongekende sportschool in Arnhem dat is gehuisvest in het ‘hotel’ onder de
kantoorpanden: Journey Offices & Spaces.
Je mag dus verwachten dat wij jou hier een warm welkom heten.

In onze ruime kleedkamer treft u kluisjes om jouw eigendommen te plaatsen. Wij beschikken over royale douche gelegenheid zodat je fit en fris verschijnt op je vervolgafspraak.

Geniet na je small group training van een uitzonderlijk lekkere maaltijd in ons restaurant of drink in de lounge je welverdiende koffie of zelf geplukte thee.

Jouw Re-Creation Journey zijn deze vermakelijke extra’s waard. De metamorfose van je leven is ten slotte een gouden weg.

Discover your journey

De Re-create Yourself Journey by Jamie gaat over jezelf herontdekken om in je vitaliteit en kracht te komen staan. Om de mentale balans terug te vinden tussen je werk en je privé. Om je de hele dag energiek te voelen door de juiste voeding te combineren met lekker bewegen!

Jamie: ‘De Re-create Yourself Journey is een prachtige ontdekkingsreis. Zelf ben ik al jaren onderweg en heb ik meerdere wegen kunnen onderzoeken op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Mijn persoonlijke Journey begon toen ik merkte dat het lastiger werd om op gewicht te blijven naarmate ik ouder werd. Ik voelde weinig energie, ontwikkelde pijnklachten omdat ik een zittend beroep uitoefende en sliep erg onrustig. Door meer naar mijn leefstijl te gaan kijken ontdekte ik waar ik mezelf kon herpakken, en met succes!

Mede door mijn persoonlijke leefstijl transformatie kan ik spreken uit ervaring. Samen met de vele opleidingen die ik rijk ben kan ik jou optimaal begeleiden tijdens jouw eigen Re-Creation Journey’.

Personal Re-creation

Met small group traning in een kleine groep is het een stuk toegankelijker voor veel mensen omdat de prijs lager is dan personal training met maximaal 2 personen.

Je traint met maximaal 10 mensen tegelijk op je eigen niveau. Er is altijd een trainer in de ruimte om te helpen bij je techniek of om de training voor jou aan te passen als dat nodig is. Omdat er maar 10 mensen in de groep zitten  heeft de trainer meer tijd om individueel advies te geven.

We beginnen altijd met een intake gesprek. Voorafgaand aan de intake sturen we je een vragenlijst per mail toe. Deze mag je invullen voordat je de intake hebt.

Tijdens de uitgebreide intake bespreken we de vragenlijst en stellen we je eventueel nog een aantal vragen. Vervolgens zullen de volgende items worden gemeten en besproken.

 • Huidplooimeting (vetmeting)
 • Bloeddrukmeting
 • Artery check (kwaliteit van je aderen)
 • HRV meting (hoeveel stress ervaart je lichaam)
 • Gewicht

Daarna bespreken we de volgende aspecten.

 • Voeding (voedingsschema)
 • Trainingsschema
 • Jouw doelen

Als we alles in kaart hebben gebracht maken we het trainingsschema en voedingsschema helemaal af en kunnen we de training plannen en starten.

We herhalen bovenstaande metingen en trainingsschema elke 4-6 weken om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden.

Small group training in Arnhem

In een kleine groep van maximaal 10 personen werken je aan je eigen doelstelling.

Dat is wat wij bedoelen met small group training in Arnhem. Je krijgt heel veel persoonlijke aandacht en je traint in een groep.

De training is elke keer anders en een mix van kracht, conditie, stabiliteit, mobiliteit en balans.

Door deze persoonlijke aandacht leer je alle technieken goed aan, hierdoor is de kans op een blessure een stuk kleiner. Mocht je al last hebben van een blessure dan kijken we hoe we de blessure kunnen verhelpen of verlichten door training te combineren met behandelen.

 

Binnen 7 dagen meer energie en minder gewicht

Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke Re-Creation Journey?

Via onderstaand formulier komen wij in contact.
Your Re-Creations starts here!

Answers

Waarom kiezen mensen voor Journey Gym en geen andere sportschool?

Bij Journey Gym gaan we voor een volledige verandering van je gezondheid.

We kijken naar 6 domeinen.

 • Voeding (niet alleen wat je eet maar ook wanneer wel en wanneer niet)
 • Beweging (training in de gym maar ook beweging buiten de gym)
 • Slaap (slaap je voldoende en is de kwaliteit goed van je slaap)
 • Immuunsysteem (werkt je immuunsysteem wel of niet optimaal)
 • Stress (we leggen uit dat niet alle stress slecht is)
 • Ademhaling (adem je wel goed of creëer je zelf klachten door een verkeerde ademhaling)

Al deze domeinen hebben verbindingen naar elkaar. Ze beïnvloeden elkaar continu. Zie het als een rubiks kubus. We zorgen er samen voor dat alle vlakjes weer dezelfde kleur hebben.

Zijn de trainingen niet te zwaar?

De training wordt altijd afgestemd op de persoon die op dat moment training heeft. Niemand heeft dezelfde soort training. Ja gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis. Dit is op elk niveau haalbaar.

Kan Journey Gym mij wel helpen?

Alle trainers die bij Journey Gym werken moeten een bepaald opleidingsniveau hebben. Anders mogen ze niet bij ons lesgeven. 

Tijdens de gratis intake kijken we ook welke trainer het beste bij jou past. Tijdens dit gesprek weten we of de klik er is.

Mocht je toch binnen een maand willen stoppen om welke reden dan ook is dat geen probleem. Dan betaal je alleen voor de trainingen die je hebt gevolgd. De eerste is altijd gratis!

Kan ik trainen tijdens de zwangerschap?

Ja, dat kan.

Omdat de trainingen allemaal individueel zijn is het erg makkelijk om een training zo aan te passen dat je in je zwangerschap prima door kunt trainen.

We zorgen ervoor dat de rechte buikspieren niet worden belast en als er andere oefeningen niet meer gaan passen we dit gelijk aan.

Hoe langer jij kunt blijven trainen tijdens de zwangerschap hoe sneller je herstel is na de zwangerschap. Tevens wordt de kans op rugklachten en bekkeninstabiliteit kleiner.

Heeft iedereen hetzelfde trainingsschema?

Nee. Niemand heeft hetzeflde schema. Ook al heeft iemand hetzeflde doel als jou dan is het schema toch net even anders. Elk persoon is anders en daarom maken we voor iedereen een trainingsschema op maat.

Net als het voedingsadvies.

Kan ik trainen met blessures?

Het is in de meeste gevallen mogelijk om te trainen omdat al onze trainers gespecialiseerd zijn in revalidatie en blessurebehandeling.

Tijdens de gratis intake bespreken we jouw klacht en kijken we naar mogelijkheden.

Wat als je niet tevreden bent?

Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn binnen het traject dan kijken we natuurlijk hoe we dit kunnen oplossen.

Jij hebt altijd de keuze om te stoppen. Je betaald dan alleen de trainingen die je hebt gehad en de rest hoef je niet meer te betalen.

Als voorbeeld: Je tekent voor 12 maanden  personal training. Het maakt niet uit of het 1 op 1, 1 op 2, of 1 op 7 is. Wil je er na een maand toch mee stoppen dan betaal je alleen de eerste maand.

We willen niet dat je ontevreden bent in onze gym. We streven naar een 100% tevredenheid.

Moet ik alleen maar sla eten tijdens dit traject?

Nee zeker niet!

Het hangt van jouw doel af. Is het doel afvallen? Dan zoeken we naar een oplossing wat voor jou prettig werkt. Er zijn zoveel manieren om gewicht te verliezen.

We willen een manier creëren die jij gemakkelijk de rest van je leven kunt volhouden en dat is niet alleen maar sla eten.

Je kunt nog gewoon je wijntje of je biertje drinken, een taartje of een koekje nemen.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Ons advies is minimaal is 2 x per week wil je goede resultaten halen.

Vaker mag ook. We bespreken dit in de gratis intake en daar passen we het trainingsschema op aan.

Zijn de trainingen ook geschikt voor iemand met veel overgewicht?

JA!

We kunnen hier niet duidelijker op antwoorden. Omdat onze trainingen zo individueel zijn, worden de schema’s op maat gemaakt.

We houden eventueel contact met jouw arts/specialist over de vooruitgang en passen aan waar nodig.

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!