JOURNEY GYM

Over Journey Gym

Waar staan wij voor

Journey Gym neemt je mee op reis

Wij hebben de naam niet voor niets gekozen. We nemen je mee op reis naar een gezonde levensstijl. We willen er voor zorgen dat wat je bij ons leert,  je de rest van je leven kunt gebruiken en meenemen.

Je krijgt de tools om ervoor te zorgen dat je fit en pijnvrij kunt blijven leven. Het is niet voor even maar voor de rest van je leven!

Alle trainers hebben hier hun passie in ontwikkeld. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wetenschap om te kijken hoe we het lijf positief kunnen beïnvloeden.

Je ziet zelf steeds meer veranderingen. Niet alleen in je lijf maar ook in je energie level. Je krijgt weer zin om dingen te ondernemen.

 

Wie is Jamie

Dit is mijn journey

De naam Journey betekent reis. Mijn reis is al jaren bezig en ik heb nog steeds geen eindbestemming. Een eigen plek hebben en van daaruit mensen helpen en begeleiden is een droom die uitkomt maar ik wil nòg beter worden en doorgroeien! Die passie zit heel diep.

Hoe fit en energiek ik was in mijn jonge jaren hoe moeilijker ik op gewicht bleef toen ik ouder werd. Sporten en fitnessen hoorde bij mijn leven maar er zat geen vast ritme in en ik wist al helemaal niet wat je moest eten om je lichaam in vorm te houden. Ik merkte dat ik toch pijntjes kreeg in mijn lichaam. Ook kwam ik ruim 10 kilo aan omdat ik een zittend beroep had.

Op een gegeven moment ben ik kritisch gaan kijken naar mijn gezondheid. Het roer moest om!

Mijn reis was al begonnen maar vanaf dat moment werd het echt serieus. Mijn zoektocht naar een gezonde levensstijl begon. Ik kwam verschillende dieëten tegen op internet. Ik heb er verschillende geprobeerd, even werkte het maar ik viel snel weer terug in mijn oude (voedings) gewoonten. Er was helaas niets wat echt goed voelde. Ik zocht iets wat ik voor langere tijd kon toepassen en wat goed is voor mijn gezondheid. Geen crash dieeten.

Ik begon meer en intensiever te sporten, zo’n 5 x per week deed ik crossfit en at ik minder koolhydraten en snelle suikers en meer (rauwe) groenten. Dit werkte op korte termijn heel goed. Ik verloor ruim 10 kilo in 2 maanden en bouwde spiermassa op. Ik was erg blij met mijn resultaat. Na een tijd merkte ik dat mijn energieniveau weer omlaag ging en ik kreeg weer pijntjes. Tevens bleef ik last van mijn darmen houden, vaak een opgeblazen gevoel en last van winderigheid. Dit ga ik niet mijn hele leven vol houden, dacht ik toen. Ik moest weer op zoek naar iets anders. Ik wilde meer balans.

Ik begon steeds meer kennis te vergaren door work-shops te volgen en kreeg steeds meer vragen. Door mijn lichaamstransformatie kreeg ik steeds meer opmerkingen en interesse van mensen hoe ik dit had gedaan.

Op een gegeven moment nam ik de stap om de opleiding van Overload Worldwide te volgen. Deze modulair opgebouwde opleiding was perfect voor mij omdat ik me wilde onderscheiden als professional op het gebied van fysieke training, voeding en revalidatie. Na deze opleiding wist ik het zeker, mijn passie is andere mensen helpen om een gezonde levensstijl aan te leren! Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om goede informatie (op internet) te vinden en het daarna nog goed te kunnen toepassen.

Ik ben blijven studeren en daar ben ik nog steeds niet mee gestopt. Er is altijd weer nieuwe kennis beschikbaar om te leren en toe te passen. Na jaren te hebben gestudeerd en zoveel verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben, heb ik nu een balans gevonden wat voor mij heel goed werkt. Mijn energie is hoog, geen darmklachten meer en helemaal pijnvrij. Ik ga nog steeds lekker uiteten en kan daar zonder schuldgevoel onwijs van genieten! Wil jij hulp met jouw Journey naar een gezonde levensstijl? Ik leer je alle tools om fit te blijven voor het leven!

Opleidingen en cursussen:

– Overload Worldwide:

 • Top A
 • Top B
 • Release
 • Rehab
 • Activation
 • PHP
 • Master Kettlebell Instructor

– Crossfit level 1

– Physis Academy:

 • 6-domeinen cursus
 • Physis specialist

 

werkwijze

Waar werken we aan.

Bij Journey Gym werken we niet alleen aan de trainingen. We gaan dieper in op het lijf. Beweging is maar 1 tak van alle fysieke aspecten.

We bekijken alle 6 de fysieke domeinen van het lichaam.

 • Beweging: Beweging en training. We leren je de verschillen en hoe je dit kunt toepassen in je leven. Je leert wat dit inhoud en waarom we dit doen en je ervaart dat veel kleine pijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.
 • Voeding: Wat moet je dan precies eten en wanneer moet je eten en wanneer niet. We leggen je ook uit waarom we dit doen en hoe dit in de wetenschap staat. Voeding is heel bepalend voor het functioneren van je lijf.
 • Slaap: Hoe krijg je een kwalitatief goede slaap en hoeveel moet je nu precies slapen. Je krijgt ook de uitleg waarom dit is. Slaap staat voor herstel.
 • Stress: We leren je dat stress niet altijd slecht is. Waarom de ene stress niet slecht is en de andere wel. We meten of je veel stress op dit moment ervaart. We laten ook zien hoe je van de slechte stress af kunt komen.
 • Immuunsysteem: Je leert wat het immuunsysteem is en wat er kan gebeuren als dit systeem niet goed werkt. Tevens leer je hoe je dit systeem zo goed mogelijk kan laten werken en hoe je daardoor veel energie kan krijgen.
 • Ademhaling: Waarom de meeste mensen een verkeerde ademhaling hebben en daarom veel rug- en nekklachten instant houden. Daarnaast kunnen er allemaal onverklaarbare klachten zijn door een verkeerde ademhaling. Je leert hoe je dit gemakkelijk kunt aanpassen.

Al deze kennis leer je in alle trainingstrajecten. Eventueel kun je ook workshops volgen om nog meer kennis te krijgen over deze onderwerpen. De workshops zullen 1 keer per maand worden gegeven.

Met deze kennis zijn veel klachten op te lossen of te verminderen. Bij blessures behandelen wij het weefsel zelf ook nog door middel van neurofasicale therapie. Op deze manier hoef je niet te stoppen met trainen en zal de genezing veel sneller gaan.

Locatie

Praktische informatie

In het voormalige pand van de V&D in Arnhem is Journey Offices gevestigd. Na een flinke verbouwing is er ruimte gecreëerd waar grote en kleine bedrijven werkzaam zijn. In een huiselijke sfeer kunnen verschillende ondernemers elkaar ontmoeten. Journey Gym prijkt als centraal middelpunt vanwege de prachtige fitnessruimte voorzien van de nieuwste apparatuur en materialen. Wij streven ervoor alle werkende mensen binnen en buiten Journey Offices te kunnen ondersteunen om fit en gezond te blijven. Iedereen is welkom!

 Parkeren:

Als je met de auto wilt komen is dat geen probleem. Je kunt in de Musis parkeergarage parkeren. Op parkeerdek 5 is de rechtstreekse ingang naar Journey Gym. Parkeer daar de auto en volg het bord van Journey Offices/Gym. Bij de ingang zie je een grote 2 op de deur staan. Daar kun je aanbellen en als je vervolgens het pand binnenloopt zie je gelijk aan de linkerkant de fitnessruimte. De openingstijden van de parkeergarage zijn van 06:00 tot 00:30 en uitrijden kan 24 uur per dag. Bij de Personal Trainingen 1 op 1 en 1 op 2 is het parkeren gratis. Deze informatie ontvang je van ons.

Tijdens kantooruren is de mogeljik er ook om via de hoofdingang naar binnen te komen. Onze receptie zal je dan opvangen en doorsturen naar onze gym.

Kom je met de fiets of scooter? Dan kan je die in onze bewaakte fietsenstalling zetten onder het pand. Deze fietsenstalling ligt aan de Johnny van Doornplein. De openingstijden zijn op werkdagen: van 08:00 tot 19:00 en donderdag tot 22:00 en in het weekend van 08:00 tot 18:00.

Ons aanbod

Personal Training

Alles draait om jouw eindbestemming!

Snelste resultaat
Train wanneer jij wilt
Alles is op jou afgesteld
Complete transformaties

Duo Training

Samen de top bereiken!

Elkaars stok achter de deur
Bereik fysieke hoogtepunten
Een moment samen
Coaching op levensstijl

Bedrijfstraining

Het beste bedrijfsuitje!

Individuele doelen
Gezellig met collega's
Pijnvrij bewegen
Op elk niveau beginnen

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!