Sporten om succesvol te ondernemen

door | 20 okt, 2021

Als ondernemer is sporten vaak iets wat je in drukke tijden al snel laat schieten. Zonde! Sporten zorgt er juist voor dat je niet van de evenwichtsbalk valt in het normale leven, maar je balans vindt. Bij Journey Gym by Jamie focussen we op een gezonde leefstijl met verschillende componenten, samen met andere ondernemers. In deze blog lees je welke voordelen sporten, naast fit worden, allemaal met zich meebrengt.

Overeenkomsten

Sporten en ondernemen, twee verschillende takken zou je denken. Maar deze twee hebben een hoop overeenkomsten. Met sporten leer je dat je altijd kunt groeien. Met vallen en opstaan bereik je jouw uiteindelijke doel. In het ondernemerschap is dit precies hetzelfde. Door te sporten leer je deze patronen kennen en eigen maken, je leert een bepaalde mindset creëren die je uiteindelijk makkelijker toepast in je dagelijks leven. 

“Met vallen en opstaan bereik je jouw uiteindelijke doel”

Balans vinden

De balans in je lichaam is jouw basis, het zorgt ervoor dat het wiel blijft draaien. En dat heb je nodig om productief te blijven. Uit onderzoek van NOC NSF is gebleken dat je daadwerkelijk productiever wordt als je sporten een plekje geeft in jouw dagelijks leven.

Maar waarom? Met sporten maak je dopamine, serotonine en endorfine aan. Deze stoffen zorgen voor een positief gevoel, waardoor de negatieve effecten van cortisol – het stresshormoon – afvlakken. Je kunt ook wel zeggen dat je lichaam door sporten neutraliseert. Jij zult daardoor meer plezier in je werk ervaren, wat bijdraagt aan jouw productiviteit en jouw uiteindelijke succes!

Je lichaam neutraliseert door te sporten”

Sporten met dezelfde mentaliteit

Bij Journey Gym by Jamie sport je samen met ondernemers. Een win-win situatie! Je beweegt, wat zorgt voor het evenwicht in jouw lichaam, maar tegelijkertijd kun je netwerken met andere mensen om je heen. De mentaliteit waarmee jij door het leven gaat, vind je ook terug bij je sportmaatjes. Dat is pas iets om energie van te krijgen!

Journey Gym by Jamie voor jou

Deze blog geeft jou in het kort inzicht in de voordelen van sporten voor jou als ondernemer. Het brengt je zoveel meer dan alleen fit worden. Het helpt jou vooruit in het leven. Er valt nog veel meer te vertellen, ben jij benieuwd? Jamie gaat graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Neem contact op via info@journeygym.nl

Binnen 7 dagen meer energie en minder gewicht

Adres

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

KVK

69280215

Btw nr

NL001855989B57

Privacybeleid

Personal Training Arnhem

Small group training Arnhem

Huurders Journey Offices

Leden

Algemene voorwaarden

× Stuur een appje!